top of page

Учасники Асоціації відвідали виробничі потужності ТОВ "Автозапчастина ІФ"

За лаштунками виробництва: як виготовляються повітряні фільтри для автомобільного (а під час війни й не тільки) транспорту.

В рамках програми «Виробництво» Бізнес Асоціація Івано-Франківська учасники занурилися у світ автозапчастин, побачивши на власні очі всі тонкощі створення повітряних фільтрів.



Екскурсію виробничими потужностями Автозапчастина ІФ, компанією яка не тільки виготовляє повітряні фільтри а й займає провідні позиції з дистрибуції автомобільних запчастин, аксесуарів, провів директор компанії — Сергій Погорєлов, який детально розповів та продемонстрував кожен етап виробничого процесу, розкриваючи особливості виготовлення цих виробів.




Від вибору та обробки сировини до тестування готової продукції — учасники екскурсії мали змогу побачити всі етапи та принципи роботи, а також на власні очі оцінити високу якість та сучасні технології, що використовуються на підприємстві. На завершення екскурсії кожен гість отримав корисний бокс для автомобіліста, що стало приємним доповненням до цікавої та інформативної зустрічі!

Висловлюємо щиру вдячність пану Сергію за цікаву екскурсію, приємні подарунки та бажаємо ТОВ «Автозапчастина ІФ» подальшого процвітання, нових ринків збуту, вдячних клієнтів та невичерпного джерела нових ідей!

Детальніше про торгові марки компанії «Автозапчастини ІФ»:



Rectangle 90_edited.png
bottom of page