top of page

Зустріч з Ярославом Грицаком

13.08.2023 Бізнес Асоціація Івано-Франківська, в рамках програми «Освіта. Просвіта. Інновації», провела в мистецькому просторі неймовірно цікаву зустріч з Ярославом Грицаком - істориком, публіцистом, професором Українського Католицького Університету, автором книг «Подолати минуле. Глобальна історія України» та «Нарис історії України» - остання книга увійшла до тридцяти найзнаковіших книжок часів незалежності за рейтингом Українського інституту книги.



За жвавою дискусією з паном Ярославом спілкувались про минуле та майбутнє України, про розпад (а більше про можливість реформування) росії, роль великих особистостей у всесвітній історії, про авторитаризм та демократію, про соціально-відповідальний бізнес, про те чому «в багатство не можна зайти ,а можна лише заскочити», про те «Чому Франківську вдалося?», про подальшу співпрацю громадських організацій міста задля росту добробуту мешканців та ще про багато інших питань...


На зустрічі також була презентована діяльність БАІФ та Тепле Місто / Teple Misto за період повномасштабного вторгнення, оголошені цілі та плани на майбутнє.


Вдячні пану Ярославу за зустріч, цікаві думки та за більш ніж 2-годинний час проведений з БАІФ!


Дякуємо партнеру БАІФ по Стратегії розвитку міста – Платформі «Тепле місто» за співорганізацію заходу!







Rectangle 90_edited.png
bottom of page