top of page

Бізнес і культура в умовах війни. Синергія заради перемоги.

23.02.2024 спеціально до другої річниці створення Бізнес Асоціації Івано-Франківська разом з мистецько-культурним простором Підземний Перехід Ваґабундо у партнерстві та за підтримки АО «MORIS» (MORIS) відбулась подія «Бізнес і культура в умовах війни. Синергія заради перемоги».



 На заході презентували нове дослідження Українського Інституту Майбутнього "росія 2024", яке представив політолог Вадим Денисенко. Адже щоб перемогти ворога, його треба знати. За словами спікера, зараз «росія перебуває на етапі кількісного накопичення невирішених внутрішніх проблем, а також на етапі формування протестних практик».



 Мистецьке середовище Івано-Франківська презентував співзасновник «Підземного Переходу Ваґабундо» Ростислав Шпук.



До 210-річчя з дня народження Кобзаря керуючий партнер MORIS Андрій Романчук представив відеоінсталяцію «Імерсивний світ Шевченка», яка дозволила глядачам по-новому поглянути на його творчість.



Також учасники заходу мали унікальну нагоду поспілкуватись з директором Національного музею Тараса Шевченка — Дмитром Стусом.



Вчорашня подія стала платформою для діалогу між бізнесом і культурою для спільних проєктів та ініціатив. Учасники зустрічі отримали нові знання і знайомства, обговорили актуальні питання та шляхи співпраці в умовах війни.

Дякуємо всім присутнім!





Rectangle 90_edited.png
bottom of page