top of page

"Бізнес-прогрів молоді IF" - стартували курси для молоді!



Вчора 03 квітня відбулась презентація спільного проекту Бізнес-прогрів молоді IF .

Про старт проєкту оголосили два тижні тому, відтоді зареєструвалося понад сто учасників. Ідеться про молодих людей віком 18-30 років, які хочуть реалізувати себе як бізнесмени чи менеджери і можуть отримати премію для початку власної справи.

До участі в курсах зголосилася молодь із різних регіонів України: багато учасників - внутрішньо переміщені особи, які зареєструвалися на навчання і хочуть спробувати створити власний бізнес. Бізнес-прогрів молоді IF - це перше навчання в такому форматі. Основна його відмінність від інших подібних курсів у тому, що кожного тижня, після кожного модуля, члени БАІФ розповідатимуть про власний досвід у бізнесі. Значною перевагою є й те, що найактивнішим учасникам вручать премії, а найцікавіші проєкти зможуть отримати фінансування або співфінанcування. Перше заняття відбудеться вже 9 квітня.

Презентував проект й Голова Правління БАІФ - Андрій Семанів який поділився власним досвідом у бізнесі, перепонами на шляху та досягненнями, та акцентував увагу на тому що якщо є бажання, ціль й наполеглева праця - все вдасться!


"Відмінність від схожих навчальних курсів для молоді у тому, що після кожної лекції з 7-ми модулів, члени Бізнес Асоціації, 3-4 бізнесмена будуть розповідати про свій власний досвід, ділитись перемогами та труднощами які виникали на їх шляху, та даватимуть цінні поради студентам. Друга відмінність – найкращі учасники отримають премії, зможуть скористатись нагодою та найактивніші студенти зможуть працевлаштуватись до компаній-членів БАІФ, а найцікавішим проектам, які зацікавлять членів БАІФ, зможуть дати фінансування або співфінансування на власний бізнес-проект», - розповідає виконавчий директор Бізнес-асоціації Івано-Франківська Едуард Веліканов.



Перший «Бізнес прогрів молоді IF» спочатку планував захід на 100 учасників, однак зголосилося на чверть більше людей. Переважно студенти, ще частина – старша молодь до 30-ти років. Мета в усіх одна – здобути навики для відкриття власного бізнесу.







Rectangle 90_edited.png
bottom of page